Milano Visoko

Vaš  Gastronom u Srcu Visokog   www.milanovisoko.com

Get Adobe Flash player

V.I.P.Pub

     
s           

Caffe bar V.I.P. PUB
u Visokom je omiljeno mjesto za okupljanje mladih i urbanih ljudi sirokih shvatanja sa prostora Opcine Visoko i sire.
Beschreibung
V.I.P. PUB je jedini objekat u Visokom, ali i u bližoj okolini, koji nudi uslugu za goste svih kategorija. Sastoji se iz dvije cjeline: zimska/ljetna bašta i lounge/club podij.

Zimska/ljetna bašta Vam u toplim danima nudi sjajan ambijent, gdje u miru se možete opustiti uz tople/hladne napitke kao i uz mnogobrojni asortiman alkoholnih/bezalkoholnih pića. U ljetnom periodu, bašta ima prirodne rashladne uređaje dok u zimskom periodu u toplini naše bašte možete se prepustiti čarima snijega i uživati u lounge atriju.

Lounge podij Vam garantuje sjajan i nezaboravan užitak uz najsavremenije hitove sa svjetskih muzičkih scena a jedinstvenom ugođaju uživanja raznovrsnih mirisa možete se prepustiti uz NARGILE koje Vam nudimo samo kod nas.

Lounge podij se danima vikenda pretvara u CLUB podij gdje svaki vikend organizujemo raznorodne evente poznatih i renomiranih proizvođača alkoholnih/bezalkoholnih pića. Uz vrhunsko ozvučenje i ventilaciju koja je na zadvidnom nivou, nikad Vam neće biti zagušljivo, ali ćete primjetiti i da vam ne zuji u ušima kada izađete iz našeg objekta.

U ljetnom periodu u našoj ljetnoj bašti organiziramo svakodnevno programe za sve naše goste, a za Vaše dobro raspoloženje brinu se naši resident DJ-evi kao i oni koji daleko poznati i na širem području.

Ponosni smo da su kod nas nastupali: Benjamin de Luxe, DJ Focho, DJ Kalea, kao i mnogobrojni klubski bendovi.

Također, organiziramo i nastupe tamburaških kvarteta svake srijede i uvjereni smo da će vas zvuci tamburaša uz sevdalinke i starogradske pjesme sigurno oraspoložiti.

Mi smo tu radi Vas!

  Naš Link na Facebook-u   www.facebook.com/v.i.p.pub/photos_stream

Direktan Link u Vise Galerija na Facebook-u   www.facebook.com/v.i.p.pub/photos_stream?tab=photos_albums